Nieuws

  BLOG

  ZorgMail Verwerkersovereenkomst goedgekeurd door de LHV

  De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) heeft aan de grote Zorg-ICT spelers in het veld waarmee hun leden, de huisartsen, veel te maken hebben het aanbod gedaan om de Verwerkersovereenkomst te beoordelen.

  VANAD Enovation heeft dit aanbod graag geaccepteerd voor haar grote ZorgMail dienst waarvan ruim 14.000 organisaties in Nederland, waaronder bijna alle huisartsen, gebruik maken. De constructieve gesprekken hebben geresulteerd in een door de LHV goedgekeurde ZorgMail Verwerkersovereenkomst. VANAD Enovation is zeer verheugd over deze uitkomst en het vertrouwen dat de LHV uitspreekt richting haar leden over de ZorgMail Verwerkersovereenkomst.

  Uw eigen ZorgMail Verwerkersovereenkomst kunt u hier aanvragen.
  Meer informatie over de goedgekeurde verwerkersovereenkomsten van de LHV vindt u hier.

  BLOG

  Langere doorlooptijden door stijging ZorgMail aanvragen

  Vanwege een forse toename van het aantal nieuwe aanvragen van ZorgMail abonnementen in de afgelopen maanden, zijn de doorlooptijden langer dan dat u van ons gewend bent.

  De huidige doorlooptijd bedraagt gemiddeld 8 – 10 weken. Door deze groei is ook de doorlooptijd van het inplannen van implementatie afspraken langer dan normaal.

  Onze excuses voor de langere doorlooptijd. Uiteraard doen wij er alles aan om de doorlooptijden zo snel mogelijk terug te brengen naar het normale niveau. Wij rekenen dan ook op uw begrip.

  BLOG

  Kortingsactie voor leden van de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen

  Vanaf 1 augustus 2018 start een kortingsactie voor de leden van de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO). De NVO leden zijn actief in de volgende werkvelden: Onderwijs, Jeugdhulp, Gehandicaptenzorg, GGZ en Eigen praktijk. De vereniging bestaat uit ruim 7.500 leden en is al ruim 50 jaar dé beroepsvereniging voor pedagogen. De NVO wil dat alle kinderen zich in een veilige, zo gewoon mogelijke opvoedingssituatie ontwikkelen tot zo zelfstandig mogelijke volwassenen. De NVO is lid van de federatie P3NL. Deze federatie vertegenwoordigt ruim 20.000 psychologen, psychotherapeuten en pedagogen, die dagelijks aan de slag zijn op het gebied van zorg, jeugdhulp en ondersteuning. De NVO biedt haar leden een platform in de vorm van netwerken, werkgroepen en samenwerkingsverbanden.

  Kortingsactie
  Nieuwe klanten krijgen een korting op de entree- en implementatiekosten van € 126,50. Om gebruik te maken van deze korting vult een klant tijdens het aanmeldproces de volgende kortingscode in: NVO2018 (vanaf 1 augustus 2018 tot en met 31 december 2018).

  BLOG

  Kortingsactie voor leden van de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie

  Vanaf 1 augustus 2018 start een kortingsactie voor de leden van de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie (NVGzP). De visie van de NVGzP is: ‘door het versterken van de gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen leveren we een inhoudelijk waardevolle bijdrage aan het bevorderen van de psychologische patiëntenzorg in Nederland’. ‘Versterken’ betekent in dit opzicht zowel de inhoud van het vak, als de maatschappelijke positie van het vak en zijn beoefenaren, te weten gezondheidszorgpsychologen en klinisch (neuro)psychologen. De vereniging kent circa 3.300 leden en is daarmee een serieuze partner op het vlak van beleidsbeïnvloeding en vergroten van de zichtbaarheid in Nederland.

  Kortingsactie
  Nieuwe klanten krijgen een korting op de entree- en implementatiekosten van € 126,50. Om gebruik te maken van deze korting vult een klant tijdens het aanmeldproces de volgende kortingscode in: NVGzP2018 (vanaf 1 augustus 2018 tot en met 31 december 2018).

  BLOG

  Animatie ZorgMail Secure e-mail

  In minder dan 1,5 minuut worden de kracht en de eenvoud van de ZorgMail Secure e-mail oplossing voor de gezondheidszorg en gemeenten attractief in beeld gebracht. Ook benieuwd wat de veilige mailoplossing van VANAD Enovation voor uw organisatie kan betekenen? Start dan snel de animatie!

  Start animatie

  BLOG

  Orthwin gebruikers kunnen nu ook veilig mailen buiten de ZorgMail community

  Orthwin is een van de Orthodontiepraktijk Management Systemen in de Mondzorg. Orthwin wordt gebruikt door de helft van de orthodontiepraktijken die ZorgMail hebben aangeschaft. Ruim een jaar geleden heeft Netpoint een Orthwin update uitgebracht inclusief de ZorgMail koppeling.

  De huidige nieuwe versie van Orthwin biedt de mogelijkheid aan gebruikers om berichten uit te wisselen met zorgverleners en patiënten buiten de ZorgMail community. Dit gebeurt op uiterst veilige en gebruiksvriendelijke wijze door gebruik te maken van encryptie en twee-staps-verificatie in combinatie met de ZorgMail Viewer. Klik hier voor meer informatie over Orthwin.

  BLOG

  Kortingsacties voor leden van Diëtisten Coöperatie Nederland en Nederlandse Vereniging van Diëtisten 

  Deze keer zetten we twee brancheorganisaties voor diëtisten ‘in de spotlight’ die de aanschaf en het gebruik van ZorgMail voor veilig communiceren in de zorg willen promoten, te weten:

  • Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN)
  • Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD)

  Diëtisten Coöperatie Nederland
  Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN) is een landelijk netwerk van vrij gevestigde diëtisten. DCN stelt zich ten doel de belangen te behartigen van haar leden. De organisatievorm biedt de mogelijkheid om afspraken te maken over de kwaliteit van de praktijkvoering en denkt hiermee een aantrekkelijke partner te kunnen zijn voor zorgverzekeraars, instanties en bedrijfsleven, waardoor gezamenlijke overeenkomsten voor de leden kunnen worden afgesproken.

  DCN diëtisten stellen zich ten doel een bijdrage te leveren aan een goede gezondheidszorg in Nederland door advisering en begeleiding in de voedings-en dieetzorg. Met name binnen de eerstelijns gezondheidszorg. DCN diëtisten zijn allemaal allround opgeleid op het terrein van voedings-en dieetadvisering. Een aantal van hen heeft zich extra bekwaamd in een bepaald aandachtsgebied zoals voedselovergevoeligheid, eetstoornissen, kindervoeding en -diëtetiek, verstandelijk gehandicaptenzorg, verpleeghuiszorg, enz.

  Bij DCN zijn een kleine 3.000 diëtisten aangesloten. DCN onderhoudt contacten met de collega-beroepsorganisatie: de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD).

  Nederlandse Vereniging van Diëtisten
  De Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) is de beroepsvereniging voor en door diëtisten. De NVD vertegenwoordigt de diëtist op (inter)nationaal niveau, zet zich in voor de kwaliteit en toegankelijkheid van de diëtetiek en behartigt de belangen van de diëtist. De NVD is actief op de volgende vier beleidsterreinen: Beroep- en vakontwikkeling, Effectiviteit en kwaliteit, Positionering en financiering, Profilering. Met als overkoepelend thema ‘de Praktijk van de Toekomst’ voor een integrale samenhangende aanpak. Bij de NVD zijn ook een kleine 3.000 diëtisten aangesloten.

  Kortingsacties
  Nieuwe klanten krijgen een korting op de entree- en implementatiekosten van € 126,50. Om gebruik te maken van deze korting vult een klant tijdens het aanmeldproces een van de volgende kortingscodes in: DCN2018 (vanaf 1 juni 2018 tot en met 31 december 2018) of NVD2018 (vanaf 8 juni 2018 tot en met 31 december 2018).

  BLOG

  Nieuw gekoppeld systeem in de Mondzorg met ZorgMail: JDS WIND! 

  JDS Automatisering biedt sinds 1 januari 2016 samen met Software of Excellence praktijkmanagement en marketing oplossingen voor de dentale sector. Jan de Schipper is in 1983 begonnen met JDS en heeft veel ervaring opgedaan met het bouwen van software waaronder programmatuur voor tandartspraktijken en mondhygiënisten. JDS levert naast een compleet softwarepakket JDS WIND! persoonlijke aandacht en begeleiding en een uiterst deskundige helpdesk.

  Door de koppeling met ZorgMail kunnen gebruikers nu ook IMF berichten (e-mail met bijlagen) versturen binnen de ZorgMail community en via de ZorgMail Viewer zorgverleners en patiënten buiten de community met twee-staps-verificatie bereiken. Klik hier voor meer informatie over JDS Automatisering.

  BLOG

  Nieuwe inlogmethode ZorgMail

  Vanaf 8 mei is het mogelijk om gebruik te maken van de nieuwe loginmethode Passage ID voor de ZorgMail webapplicaties.

  Met Passage ID kunt u veilig inloggen en uw ZorgMail account extra beveiligen met twee-staps-verificatie.

  Wilt u weten hoe u dit kunt doen? Klik dan hier voor meer info.

  BLOG

  Nu ook met Exquise veilig e-mailen buiten de ZorgMail Community

  Ook met de ‘standaard’ versie van Exquise is het nu mogelijk om veilig  te e-mailen buiten de ZorgMail Community

  Nog niet zo lang geleden informeerden wij jullie over de uitbreiding van de ZorgMail koppeling met Exquise Next Generation met de ZorgMail Viewer functionaliteit. Deze uitgebreide koppeling maakt het mogelijk om met patiënten en zorgverleners buiten de community veilig gegevens uit te wisselen.

  Voor de praktijken die gebruiken maken van de ‘standaard’ versie van Exquise is de koppeling tussen Exquise en ZorgMail met dezelfde functionaliteit uitgebreid. Dit betekent dat vanaf heden het ook mogelijk is om met Exquise veilig te e-mailen buiten de ZorgMail Community via de ZorgMail Viewer.

  Copyright 2018 Zorgmail

  >