BLOG

Certificering VANAD Enovation hernieuwd


Met trots kunnen we mededelen dat de certificering van VANAD Enovation hernieuwd is en we een scope wijziging hebben toegepast. Van oudsher is ENOVATION B.V. ISO 27001 (Information Security Management) en NEN 7510 (Informatiebeveiliging in de Zorg) gecertificeerd met betrekking tot haar hosting activiteiten. De hernieuwde certificering is geldig voor de gehele VANAD Enovation organisatie (VANAD Enovation is een handelsnaam van ENOVATION B.V.). Op dezelfde scope is ook de ISO 27799 behaald.

Dit betekent dat de processen van ZorgMail wederom in scope zijn gebracht en nog steeds voldoen aan de laatste normen van de ISO 27001, ISO 27799 en NEN 7510. Neem voor meer informatie contact op met uw Service Manager.

Voor Dré Lameir (VP Innovation & Development) en Bianca Brooijmans (Manager Service Management), projectmanagers van de uitbreiding van de certificering, was geen uitdaging te groot. Lees hier het interview met Dré en Bianca over de hernieuwde certificering, scope uitbreiding en het geheim van hun succes!

Copyright 2018 Zorgmail

>