BLOG

Dé oplossing voor veilig communiceren binnen de mondzorg volgens ANT

In september werd ZorgMail benaderd om een bijdrage te leveren aan een artikel in de Dentz over digitale beveiliging in de tandartspraktijk. Uiteraard lieten wij deze kans niet aan ons voorbij gaan.

ANT-jurist Pauljan van der Zee ziet geen reden het belang van veilige communicatie te relativeren. ‘Ons advies is om je aan de nieuwe wetgeving, die aan duidelijkheid niets te wensen over laat, te houden. Veilig communiceren moet. En veel media die tandartsen jarenlang gebruikt hebben, voldoen niet aan de gestelde veiligheidseisen: Gmail, WhatsApp, Dropbox, Instagram, noem maar op.’

Vanuit het interview met Joke Koops (Strategic Alliance Manager ZorgMail) is een mooi artikel tot stand gekomen waarin Joke toelicht waarom ZorgMail de juiste keuze is voor tandartspraktijken. Download hier het digitale magazine en lees het artikel over ZorgMail op pagina 40 – 43.

Het vakblad Dentz wordt naar alle praktiserend tandartsen (en ANT-studentleden) in Nederland toegezonden. Dentz benadert de tandarts als medicus én ondernemer en inspireert deze op alle gebieden van zijn praktijkvoering. Daarnaast is er in ieder nummer plaats voor tandheelkundig nieuws, achtergronden en opinie. Dentz verschijnt 6 keer per jaar met een oplage van ruim 9.000 exemplaren.

Copyright 2018 Zorgmail

>