BLOG

Het is bijna zover … de lancering van de nieuwe ZorgMail website

Het is tijd voor iets nieuws! In navolging van de Enovation website afgelopen voorjaar wordt heel binnenkort de gloednieuwe ZorgMail website gelanceerd. De nieuwe website kent een andere opzet waarbij meer ‘hoog over’ informatie wordt gepresenteerd en beschikt over een frisse ‘look and feel’ met korte tekstalinea’s en bijpassend beeldmateriaal.

Bovenaan de homepagina op de nieuwe website en vanuit het menu zijn drie doelgroepen bereikbaar: Zorg, Gemeenten en Nieuwe doelgroepen. Vanuit de onderliggende pagina’s kan desgewenst worden genavigeerd naar een productpagina. Op deze manier verwachten we de prospects minder te overladen met detailinformatie en dus beter ‘bij ons’ te houden. En tegelijkertijd de klanten die naar op zoek zijn naar product specifieke informatie goed te kunnen ondersteunen.

De nieuwe website is ook themagericht met onderwerpen die, afhankelijk van de actualiteit, in de tijd veranderen, al dan niet ondersteund met een aparte pagina. Gestart wordt met de volgende thema’s: Secure e-mail, Mondzorg en Chat. Deze zijn vanuit de slider op de homepagina en via het menu aan de onderkant van de website benaderbaar.

Besloten is om een aantal pagina’s te verhuizen naar de Customer Support website. Het menu op de Customer Support website is hierop aangepast. De link naar deze informatie is ook aanwezig in het menu van de nieuwe ZorgMail website:

  • Documentatie
  • Downloads
  • Handleidingen Informatiesystemen
  • Instructievideo’s
  • Veel gestelde vragen

Wij zijn verheugd te kunnen berichten dat, naast een Nederlandse website, ook een Belgische variant zal worden gelanceerd. Deze is toegespitst op de Belgische (zorg)markt waarmee wij onze prospects en klanten over de grens beter kunnen bedienen en de ZorgMail community nog verder kunnen laten groeien!

Copyright 2018 Zorgmail

>