BLOG

Kortingsacties voor leden van Branchevereniging Tandtechniek en Ergotherapie Nederland

In februari hadden we nog een kortingsactie voor twee beroepsverenigingen, VVOCM en NVLF. Deze maand staan twee andere beroepsvereniging in de schijnwerpers voor een kortingsactie, te weten:
•    Branchevereniging Tandtechniek
•    Ergotherapie Nederland

Branchevereniging Tandtechniek
Bij de Branchevereniging Tandtechniek zijn meer dan 200 tandtechnische laboratoria aangesloten. Sinds 2000 kent de tandtechniek het fenomeen van de klinisch tandtechnicus, die in opdracht van de tandarts handelingen bij de patiënt uitvoert. De tandtechnische laboratoria zijn vooral actief in prothesewerk (33%), allround werk (28%) en kroon- en brugwerk (23%). Vanaf 2011 kan iedere gediplomeerde tandtechnicus zich registreren als professionele beroepsbeoefenaar.

Het lidmaatschap van de branchevereniging biedt leden de voordelen van het makkelijk en voordelig(er) voldoen aan wettelijke verplichtingen, een secretariaat dat antwoord geeft op de meest uiteenlopende vragen en voordeelregelingen op allerlei gebied.

Ergotherapie Nederland
Ergotherapie Nederland is de beroepsvereniging van en voor ergotherapeuten in Nederland. De vereniging behartigt de belangen van de leden, doet aan kwaliteitsbevordering, verzorgt een breed scholingsaanbod, geeft informatie en advies, en biedt diverse vormen van ledenvoordeel.

Ergotherapie bestaat 60 jaar. In een interview begin 2018 zegt directeur-bestuurder Theo van der Bom van Ergotherapie Nederland “We zijn misschien een kleine beroepsgroep, vergeleken met bijvoorbeeld de fysiotherapeuten, maar zo hoeven we niet te kijken. Ergotherapeuten hebben hun eigen kwaliteiten, expertise en competenties, niet meer en niet minder. We doen ertoe.” Het volledige interview is hier te lezen.

Kortingsactie
Nieuwe klanten krijgen een korting op de entree- en implementatiekosten van €126,50. Om gebruik te maken van deze korting vult een klant tijdens het aanmeldproces een van de volgende kortingscodes in: BVTandtechniek2018 (vanaf 1 mei 2018 tot en met 31 december 2018) of ErgoNL2018 (vanaf 1 april 2018 tot en met 31 december 2018).

Copyright 2018 Zorgmail

>