BLOG

Mondzorg: Exquise Next Generation inclusief veilig mailen buiten de community

Met vreugde informeren wij jullie dat Vertimart een nieuwe versie van Exquise heeft uitgebracht, genaamd Exquise Next Generation, met een uitgebreide ZorgMail koppeling. Deze volgende generatie softwareapplicatie is de nieuwe standaard in praktijkautomatisering aangeboden als clouddienst. Gebaseerd op 25 jaar ervaring in de mondzorgpraktijk en gebouwd op basis van de nieuwste automatiseringstechnieken.

Een jaar geleden is de ZorgMail koppeling gerealiseerd met Exquise voor communicatie binnen de community. Exquise staat met stip op 1 in de top 3 van op ZorgMail aangesloten mondzorg applicaties. Met de nieuwe ZorgMail koppeling die tot stand is gebracht voor het Next Generation systeem is, net als voor Novadent gebruikers van Complan, het nu ook voor Exquise gebruikers mogelijk om met patiƫnten en zorgverleners buiten de community veilig gegevens uit te wisselen.

Gebruikers die overstappen op het nieuwe systeem kunnen gelijk verder met waar ze gebleven waren met ZorgMail en profiteren van de mogelijkheid om naast het versturen van IMF berichten (e-mail met bijlagen) nu ook de ZorgMail Viewer in te zetten.

Copyright 2018 Zorgmail

>