BLOG

Z-Netwerken en VANAD Enovation samen op NedHIS congres 14 maart

Hét jaarlijks congres rond huisartsenzorg en informatisering. Het NedHIS congres op 14 maart 2018 biedt de hele dag workshops die te maken hebben met de workflow in de huisartsenpraktijk. De workshops zijn zowel praktisch als beleidsmatig. Kortom: voor ieder wat wils. Een inspirerende dag met veel informatie, onderwerpen die stof tot nadenken geven, leerzame workshops en tips en trucs van het HIS en de laatste ontwikkelingen bij onze partners op de informatiemarkt.

Z-Netwerken is een van de partners op de informatiemarkt. In de lunchpauze van 13.10 tot 14.10 uur biedt Z-Netwerken een workshop aan van 20 minuten over ‘Veilig mailen met ZorgMail’ en heeft VANAD Enovation gevraagd deze workshop te verzorgen. In deze workshop zal Bertine Uithoven, Product Manager, een inkijk geven in de mogelijkheden van veilig e-mailen met ZorgMail binnen en buiten de community. De deelnemers krijgen vervolgens een Infomap mee.

Dit evenement wordt gehouden in Hotel Vianen. Meer informatie is te vinden op www.nedhis-congres.nl. We hopen veel van onze gezamenlijke huisartsenklanten daar te treffen! Inschrijven voor deze workshop is niet nodig, belangstellenden kunnen gewoon langskomen. Graag tot ziens op 14 maart in Vianen!

Copyright 2018 Zorgmail

>