Veilige e-mail in de zorg

Secure e-mail animatie

Mailen tussen personen is een niet meer weg te denken vorm van communicatie. E-mail is van alle tijden en iedereen beschikt wel over een of meerdere werk en/of privé e-mailadressen. Met de aantrekkende wet- en regelgeving op het vlak van privacy en beveiliging zien we dat de mailoplossingen ook steeds professioneler worden. Daarnaast willen we graag iedereen op een veilige wijze per e-mail kunnen bereiken. ZorgMail Secure e-mail, een van dé beveiligde e-mail oplossingen in de zorg, is hier een uitstekend voorbeeld van. Met ZorgMail Secure e-mail kunt u vertrouwen op een solide en simpele oplossing!

Voor iedereen een passende mailoplossing

ZorgMail Secure e-mail kan door iedere organisatie worden ingezet. Of u nu werkt in een eerstelijnspraktijk, multidisciplinair gezondheidscentrum, VVT-instelling, ziekenhuis, ZBC-organisatie, GGZ-instelling, gemeente of een arbodienst. Afhankelijk van de grootte van de organisatie en de inrichting van de ICT-omgeving kan de Hosted Mail variant of de Safe Relay oplossing worden ingezet. In beide gevallen kunt u zowel binnen als buiten de ZorgMail community op een beveiligde wijze met iedereen, ketenpartners en patiënten/cliënten/burgers, communiceren.

Volop gebruiksgemak

ZorgMail biedt met haar Secure e-mail oplossingen tal van extra’s die het dagelijks gebruik eenvoudig maakt:

  • Veilig verzenden knop in Outlook
  • Adresboek met alle community leden
  • Diverse twee-staps-verificatie mogelijkheden
  • Mailen met eigen e-mailadres vanuit gekoppeld domein
  • Ontvanger buiten de community hebben geen account nodig
  • Integratie van gestructureerde (EDI) en ongestructureerde (Secure e-mail) berichten

Gecertificeerd en geverifieerd

Als IT leverancier in de zorg stellen wij veiligheid en transparantie voorop. Dat doen wij onder andere door het behalen van de toepasselijke certificaten. VANAD Enovation voldoet met de ISO 27001, ISO 27799 en NEN 7510 aan de laatste normen van informatiebeveiliging in de zorg. Hiermee laten we zien dat de we bescherming, beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van uw data hoog in het vaandel hebben staan. Verder kunnen we ook met trots melden dat wij als eerste partij in Nederland met goed gevolg het AVG Assessment van DEKRA hebben doorlopen.

Interesse in ZorgMail Secure e-mail?

  • Als bestaande ZorgMail eerstelijns zorgverlener met een All-in abonnement valt uw Hosted Mail account binnen uw abonnement. Als u niet meer beschikt over uw activatiegegevens kunt u deze opvragen bij de support afdeling van uw ZorgMail regiopartner of bij de afdeling Customer Support van VANAD Enovation, e-mail customersupport@vanadgroup.com of telefoon 010-288 1617;
  • Beschikt u als eerstelijns zorgverlener nog niet over ZorgMail, dan kunt u een All-in abonnement inclusief een Hosted Mail account aanvragen via de Aanmeldwizard op de ZorgMail website;
  • Tweedelijns zorgverleners, zorginstellingen, arbodiensten en gemeenten kunnen het contactformulier in de Aanmeldwizard invullen om hun interesse kenbaar te maken. Vervolgens zal de juiste ZorgMail regiopartner contact met u opnemen.

Bij vragen over abonnementen, kosten en aanmelden kunt u contact met ons opnemen.

Copyright 2018 Zorgmail

>